Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام جواد نیک‌بین در جلسه علنی امروز (چهارشنبه، ۶ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی در خصوص وضعیت خودروسازان داخلی، گفت: بحث خودرو امروز قصه پر غصه مردم است. شرکت‌های سایپا و ایران خودرو در فرآیند ثبت‌نام تا تحویل به‌گونه‌ای عمل می‌کنند که انگار قصد دارند مردم را عصبی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنان در شرایطی که به تعهدات گذشته خود عمل نکرده‌اند، ثبت‌نام جدید انجام می‌دهند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: قبول داریم که ثبت نام‌ها به منظور تنظیم بازار است اما سؤال این است که آیا بازار با ثبت‌نام‌ها تنظیم شده یا اینکه ثبت‌نام‌های خودرو، بازار سیاه را سیاه‌تر و زندگی مردم را تاریک‌تر کرده است.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های خودروسازی با دریافتی‌های جدید در حال تحویل تعهدات سابق خود هستند، تصریح کرد: چرا شرکت‌های خودروسازی زمانی که دعوتنامه صادر کرده و پول را به صورت کامل دریافت می‌کنند، به تعهدات خود عمل نمی‌کنند؟ فردی در آبان ماه دعوتنامه می‌گیرد و حساب خود را به صورت کامل تسویه می‌کند تا ۳۰ روز بعد مالک خودرو شود، اما بعد از گذشت چند ماه شرکت‌های خودروسازی به تعهدات خود عمل نکرده‌اند.

نیک‌بین اظهار کرد: مردم چه گناهی کرده‌اند که گرفتار شرکت‌های کم کیفیت و با قیمت‌های غیرمنطقی شده‌اند؟ این شرکت‌ها، چراغ خودروها و نام آن‌ها را تغییر داده و چند ده میلیون قیمت‌ها افزایش می‌دهند. مردم گرفتار خودروهایی بی‌کیفیت، با قیمتی نجومی و با استانداردهایی نمایشی شدند. این در حالی است که مدیران خودرویی کشور هیچ گاه از خودروهای تولید داخل استفاده نمی‌کنند.

نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی در ادامه جلسه با بیان اینکه بورس به قتلگاه اموال و آبروی مردم تبدیل شده است، گفت: در حالی که بورس ظرفیتی عظیم دارد، اما اکنون به محلی برای نارضایتی مردم تبدیل شده است.

وی تصریح کرد: قرار است به کارمندان عیدی داده شود و سوال این است جمعیتی که کارمند نیستند از چه طریقی باید از بیت المال ارتزاق کنند.

کد خبر 5409477 زهرا علیدادی

منبع: مهر

کلیدواژه: مجلس یازدهم بورس مجلس شورای اسلامی صحن مجلس روسیه همسایه شمالی ایران محمد باقر قالیباف جمهوری اسلامی ایران هیئت دولت رحیم زارع علی بهادری جهرمی رئیس جمهور حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی کمیسیون تلفیق مذاکرات وین ثبت نام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور

عطاالله هاشمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با توجه به بارش‌های اخیر و پیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر شرایط مساعد بارش در اردیبهشت انتظار می‌رود که حداقل میزان خرید تضمینی گندم ۱۲ میلیون تن باشد.

به گفته او، برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال میزان تولید گندم به بالای ۱۴ میلیون تن برسد که براین اساس نیازی به واردات گندم حتی برای صنف و صنعت هم نخواهیم داشت.

هاشمی ادامه داد: تسریع در پرداخت مطالبات گندمکاران و اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم در قالب جایزه تحویل راهکار تحقق خودکفایی گندم و بی نیازی از واردات محسوب می‌شود، در غیر این صورت به سبب ورود دلالان و واسطه‌ها در امر خرید، گندم تولیدی به سمت جایگزینی خوراک دام و طیور یا قاچاق به آن سوی مرز‌ها هدر می‌رود.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه پیگیری جایزه تحویل گندمکاران به جایی نرسیده است، افزود: علی رغم پیگیری‌های مکرر برای اصلاح نرخ، هنوز به جایی نرسیده ایم که به نظر می‌رسد عده‌ای برای بحث خودکفایی کارشکنی می‌کنند.

به گفته او، بررسی‌ها نشان می‌دهد که قیمت گندم در بازار‌های جهانی و کشور‌های اطراف با احتساب دلار آزاد ۲۰ درصد بالاتر از تولید داخل است که متاسفانه واردکنندگان با کارشکنی در امر تولید بدنبال واردات هستند، درحالیکه کیفیت گندم خارجی و داخلی با یکدیگر قابل قیاس نیست چراکه آنها گندم‌های درجه یک را به ما نمی‌فروشند و گندم‌های درجه ۲ و ۳ بالاتر از قیمت تولید داخل به ما می‌دهند.

هاشمی گفت: بنابر سیاست برنامه هفتم مبنی بر خودکفایی گندم به عنوان مهم‌ترین محصول استراتژیک انتظار می‌رود که طبق قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل مطالبات گندمکاران واریز شود و هرچه سریع ترجایزه تحویل به منظور ایجاد ترغیب کشاورزان اعلام شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیگیری طلب میلیاردی مردم از یک شرکت خصوصی
  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!
  • تپش دانش بومی در قلب خودروی ایرانی
  • آمار هولناک تلفات جاده‌ای/ زخم کیفیت خودروهای داخل درمان نمی‌شود؟
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم 
  • نقش‌آفرینی گروه‌های جهادی در جهش تولید با مشارکت مردم
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور